Avokádová nátierka - recept
Budeme potrebovať:
avokádo ( najlepšie mäkké - zvonka
hnedé)
rajčiny
cesnak
soľ
Postup:
Zoberieme si avokádo a očistíme ho od šupky
a kôstky. Vnútro avokáda dáme do misky a posnažíme sa rozpučiť
lyžičkou. Ak ste si kúpili tvrdé avokádo a nedarí sa Vám ho v miske rozpučiť, skúste to čo ja. Avokádo som si preniesla na tanierik a začala som z neho robiť kašu. Išlo to trochu ťažšie ale verím, že to zvládnete.
Potom nakrájame rajčiny na malé kúsky
a spolu so soľou a jedným mesiačikom rozdrveného cesnaku pridáme do
misky. Nakoniec to všetko spolu zamiešame. Keď budete krájať rajčiny, odporúčam Vám pridať do nátierky aj šťavu, má to potom lepšiu chuť aj konzistenciu. Ale moc to s ňou neprežente.
Nátierku si môžete natrieť ako ja na celozrnné pečivo alebo Vám odporúčam ľanový chlieb. Alebo to môžete jesť rovno z misky.
Dúfam, že Vám bude tento zdravý recept chutiť a že si ho obľúbite tak, ako ja. Ak by ste chceli vidieť video, tak si pozrite kanál Lucypug, vďaka nej som sa tento recept naučila. Želám Vám krásny zvyšok dňa a prajem dobrú chuť. Sabi.
♥♥♥
Komentáre
Zverejnenie komentára